EXPERIENCIA PROFESIONAL

Graduada en Infermeria (Universitat Complutense de Madrid, 1971). Llevadora (Universitat de Barcelona, 1980). Diplomada en Infermeria (Universitat de Barcelona, 1995).

Comença la seva activitat professional com infermera en el servei de Neonatologia a l’Hospital de Sant Joan de Déu i posteriorment passa a treballar en l’àrea de Maternitat, on es forma com a llevadora, treballant al llarg de 8 anys en l’atenció a parts i post part.

L’any 1982 participa en la fundació del primer centre públic d’Higiene Materno Infantil a la ciutat de Barcelona (Centre d’Higiene Materno Infantil, La Sagrera).

Des de la seva especialització com a llevadora desenvolupa una àmplia activitat de formació i atenció al part, en què potencia el protagonisme de la dona i la parella en el naixement. En aquest àmbit, està especialitzada en la direcció de grups de formació i educació, en els quals treballa amb pares i mares, acompanyant-los en el procés de maternitat/paternitat.

En la sanitat pública ha estat coordinadora, durant més de 13 anys, del Programa Sanitari d’Atenció a la Dona de l’Institut Català de la Salut en dues àrees diferents de la ciutat de Barcelona. Al llarg d’aquests períodes ha combinat tasques de gestió i assistència en Salut Sexual i Reproductiva.

Formada en la disciplina de hatha ioga durant 30 anys, amb deixebles de T.K.V Desikachar.

És autora de diverses publicacions divulgatives sobre temes relacionats amb la salut sexual i reproductiva i l’alletament matern. Així mateix, ha treballat amb grups d’embarassades adolescents, publicant diversos programes i articles referents a l’embaràs en l’adolescència i la utilització de les tècniques pròpies del ioga en la preparació per al part.
Participa regularment com a ponent en jornades, conferències i altres activitats de formació de professionals.

Entitats a les que pertany:
Col·legi Oficial d’Infermeria (col·legiada número 4.848).
Associada a l‘ACPAM (Associació Catalana Pro Alletament Matern).
Associada a l’Associació Catalana de Llevadores.

Autora del llibre IOGA I GESTACIÓ
Editorials: Publicacións de l’Abadia de Montserrat i Editorial Kairós.